Počasí
Harakiri kiteboarding Kiteboarding, snowkiting kurzy Prodej kite vybavení Půjčovna kite vybavení Kite bazar Kite Servis Obchodní podmínky FAQ Kontakt OBJEDNÁVKY KURZY
+420 776 807 518
OBJEDNÁVKY ZBOŽÍ
ČR: +420 607 726 551
SK: +421 904 983 142
Kiteboarding a snowkiting fórum Kite články Kiteboarding a snowkiting revíry Počasí Kite Fotky Kite Videa
Nastavit stránku jako domovskou
NOVINKY

Prodejci kite


Partneři


;
;
pravé logo

Proč MY?

nejlepší možné ceny
nejvíce informací a zkušeností
záruka vrácení peněz
protiúčet
slevy, slevy, slevy
kiteboarding a snowkiting kurz zdarma

Newsletter

Váš email:

Aktuálně

21.5.2009 - Nový web: KITEBOARDING.CZ
Byl spuštěn nový portál KITEBOARDING.CZ!! Tyto stránky nadále slouží pouze jako ARCHIV!!... více>>>

Žhavá nabídka

SLEVA - 50% kiteboard NOBILE 07 666

Řada NOBILE 07 666 přiná‘í nejvy‘‘í úroveň výkonnosti kiteboardů NOBILE. Teď jej může‘ mít se slevou 50%!* Tato prkna jsou navržena k tomu, aby z nich rideři od střední úrovně až po profíky dostali co nejvíc. Rychlý nástup do skluzu, neuvěřitelná schopnost stoupání proti větru, max grip a extrémní skákavost jsou v‘echno charakteristické znaky této řady a jsou zřejmé ve v‘ech podmínkách od absolutně hladké vody až po choppy waves. Pro rok 2007 NOBILE v této řadě představilo revoluční Hydrodynamic prohnutí a nový three step tvar paluby boardu. Hydrodynamic prohnutí zbavuje prkno nadměrného tření a tím dává prknu je‘tě rychlej‘í nástup do skluzu než kdykoliv dříve.

Hydrodynamic tvar prohnutí prkna spolu s již osvědčenými Fin profilery umístěnými pod ploutvičkami také dovolilo zredukovat množství vodní tří‘tě způsobené prknem, která ti stříká do tváře. S Hydrodynamic prohnutím je taky maximálně využito potencionálu prkna. Pro rok 2007 se řada 666 rozrostla o novou velikost 133 x 44cm. Bez výhod Hydrodynamic prohnutí by bylo této ‘ířky možné využít jen ve slabém větru, ale nyní poprvé je možné mít ‘iroké prkno, které má spoustu kontroly v silném větru a vět‘í odraz do skoku. Při testování tohoto prkna doporučuje NOBILE zkusit přinejmen‘ím o jednu velikost vět‘í prkno, než jezdí‘ normálně. Výhody ‘irokého prkna jsou u této řady mimořádně dobře vyváženy s jeho výjimečnou kontrolou.

VELIKOSTI
126 x 38 cm

CENA 18990,- Kč / 666 EUR - SLEVA 9990 Kč / 370 EUR*

kiteboarding nobile 666 kiteboarding nobile 666

KONSTRUKCE

Performance Optimized Flex Pattern

Tuhost prkna byla navržena tak, aby poskytovala úplné maximum, co se výkonu týká. Obrovská stoupavost proti větru, rychlý nástup do skluzu a vysoká rychlost prkna jsou přece od těch nejlep‘ích a agresivních jezdců požadovány. Zatímco jezdci toto prkno neodpustí tolik jako řada NOBILE 555, vy‘‘í výkon řady PRO 666 ocení každý pokročilý kiteboarder.

Eliptical Progressive Concave (EPC)
Tato technologie kombinuje výhody plochého dna a konkávního tvaru. Příď i záď prkna jsou ploché, což je změkčuje a dodává prknu komfort a hladké zatáčení, zatímco střední část prkna je tuž‘í a konkává dodává prknu lep‘í stoupavost proti větru a extra řezavost hrany.

Complete Anti Vibration Construction (CAV)

Použitím dřeva, PVC pěny, Honeycombu, gumy, karbonu a Kevlaru v jádru řady PRO 666 získává tento kiteboard nejlep‘í antivibrační vlastnosti. Žádné jiné prkno na trhu takových vlastností nedosahuje. Snížení vibrací má neskutečný efekt na jízdní vlastnosti předev‘ím na schopnost zaříznutí hrany a obecné jízdní vlastnosti v jakýchkoliv vlnových podmínkách.

Tip-Rocker Profilers
Řada PRO 666 je vybavena tzv. “fin profilers”. U tohoto prkna byl tvar a rocker prkna optimalizován pro výkon. V těž‘ích vlnových podmínkách a v extrémních větrných podmínkách se kontrolovatelnost prkna stává významněj‘í než výkon boardu. Tím, že se pod ploutvičky na patní hraně prkna umístily fin profilers, zvý‘il se o cca 5mm rocker prkna. Toto dramaticky zvy‘uje kontrolu řízení a výrazně snižuje stříkání vody do tváře kitera. V lehčích vlnových podmínkách stačí fin profilery odmontovat a prkno má opět 100% výkon.

ABS Shock Resistant Sidewalls
Tato technologie dává prknu vět‘í pružnost, snižuje váhu při zachování požadované pevnosti a dodává žádoucí odolnost proti po‘kození. Snížená ‘ířka ABS hran také zvy‘uje možnost zaříznutí hrany při stoupání proti větru nebo zahranění při odrazu do skoku a také snižuje nežádoucí stříkání vody do kiterova obličeje.

Excelerated Windward Ability
Unikátní kombinace tvaru prkna, zahnutí prkna, konkávního dna a antivibračního jádra řady PRO 666 pracuje společně a nabízí nepřekonatelnou stoupavost proti větru. Je jedno jestli je jezdec přeplachtěný nebo naopak. S tímto prknem nastoupe mnohem rychleji, takže se může plně věnovat svým trikům.

Nobile Compozite Core
Jádro boardu je vyrobeno z Airexu a Honeycombu. Rozdílné vlastnosti těchto materiálů a rozložení těchto materiálů v jádru snižuje vibrace prkna a rozkládá žádoucím směrem pružnost prkna.

kiteboarding nobile 666

HYDRODYNAMIC ROCKER LINE

Revoluční Hydrodynamic Rocker Line (prohnutí prkna) dává prknu je‘tě rychlej‘í nástup do skluzu, celkovou rychlost, kontrolu, stoupavost proti větru a pop do skoku. Důvodem je snížení hydrodynamického tření. To ocení každý náročný freestyler hledající maximum.

Více o tom, co přiná‘í progresivní konkávní dno, řízené rozvržení pružnosti i kompozitní jádro kiteboardu, se můžete dočíst v sekci ČLÁNKY.

CO JE NOVÉHO PRO SEZÓNU 2007

Kiteboard NOBILE 07 666 nabízí nejlep‘í technologii na trhu - jediné prkno s Hydrodynamic Rocker Line!

Nový integrovaný food bed system, který zvy‘uje komfort a funkčnost. Konec je problémům se ‘roubováním poutek, kdy to zabralo spoustu času a kdy jste riskovali, že zničíte inzertynebo ‘roubky je‘tě dříve než vyrazíte na vodu! Dost je problémům s transportem prkna. Teď můžete poutko rozpojit a s rozpojeným poutkem zabere prkno ve va‘em kite bagu daleko méně místa, poutka už nemusíte od‘roubovávat!

Barva ploutviček je oranžová, což zlep‘uje viditelnost prkna na vodě a tím snadnost jeho nalezení při ztrátě na vodě.


kiteboarding nobile 666

V ceně kiteboardu NOBILE PRO 666 je také polstrovaný transportní obal! Ten má 5mm polstrování a z jedné strany povrch ze stříbrné teplo odrážející folie. Ochrana prkna proti po‘kození zipem je také vyře‘ena, zip je odstíněn ‘irokým textilním popruhem.


KOMPLET OBSAHUJE:
• kiteboard s konkávním dnem, Hydrodynamic rocker, Wood, Honeycomb, carbon, Kevlar výztuhami, ABS sidewalls a řízeným flexem
• nový asymetrický 3D texturovaný footpad system - lehčí pro namontování i přepravu
• nový grab handle
• ploutvičky
• fin profilers
• ‘roubky, podložky
• transportní polstrovaný obal

kiteboarding nobile 666


Více o kiteboardu NOBILE 07 666 na www.nobilekiteboarding.com. Test kiteboardu najdete tady a fototest zde.

kiteboarding nobile 666

kiteboarding nobile 666

*do vyprodání zásob!


DOPORUČUJEME
Naish Golf Style Bag (dle velikosti)
Nobile Kiteboarding Fins

Naish Roller Porter Bag (dle velikosti)


Pokud chcete být neustále informování o kiteboardingu, zaregistrujte si naše stránky jako domovské. Pokud chcete sami přispět zajímavým příspěvkem, napište nám.

Poslat odkaz známému

Chcete-li odkaz na tuto zajímavou stránku poslat Vašemu známému emailem, vyplňte prosím následující údaje:
Váš email: Váš komentář: Email adresáta:
© 2oo3/2oo4 Harakiri Kiteboarding, tel. 776 807 518
Navštivte také: www.kite-kurzy.cz, www.kiteboarding.cz, www.kite-kurzy.sk