Počasí
Harakiri kiteboarding Kiteboarding, snowkiting kurzy Prodej kite vybavení Půjčovna kite vybavení Kite bazar Kite Servis Obchodní podmínky FAQ Kontakt OBJEDNÁVKY KURZY
+420 776 807 518
OBJEDNÁVKY ZBOŽÍ
ČR: +420 607 726 551
SK: +421 904 983 142
Kiteboarding a snowkiting fórum Kite články Kiteboarding a snowkiting revíry Počasí Kite Fotky Kite Videa
Nastavit stránku jako domovskou
NOVINKY

Prodejci kite


Partneři


;
;
pravé logo

Proč MY?

nejlepší možné ceny
nejvíce informací a zkušeností
záruka vrácení peněz
protiúčet
slevy, slevy, slevy
kiteboarding a snowkiting kurz zdarma

Newsletter

Váš email:

Aktuálně

21.5.2009 - Nový web: KITEBOARDING.CZ
Byl spuštěn nový portál KITEBOARDING.CZ!! Tyto stránky nadále slouží pouze jako ARCHIV!!... více>>>

Žhavá nabídka

SLEVA 25% - ráhno NAISH 07 SHIFT SYSTEM

Tento nový pěti‘ňůrový systém zlep‘uje výkon kitu, přidává jezdcům na bezpečnosti a komfortu, zvět‘uje rozsah depoweru, je jednoduchý k použití a vyniká mimořádnou startovatelností kitu z vody a ze sněhu. Teď je může‘ mít s 25% slevou! Nejlep‘í na trhu systém odji‘tění Quick Release Trim Loopu, který se odstřeluje lehčeji s men‘í silou. Také jeho opětovné zaji‘tění je snaž‘í. Navíc, systém jeho zaklesnutí do ráhna zajistí, že je vždy vystavem pro snadné zaháčení se do háku. Už nebudete muset jakkoliv sahat na brzdový uvazek, abyste se zaháčili do trapézu. Stačí přitáhnout ráhno k tělu a je to! Standardně je k celému systému dodáván i tzv. "čuráček", který zabrání nechtěnému vypadávání brzdového úvazku z háku. Čuráček navíc není integrovaný do brzdového úvazku a tak když jej nepotřebujete (např. u unhooked triků), nevadí!

Shift System 27m lines Set Komplet s 20´´ Carbon ráhnem

9590 Kč / 355 EUR

Shift System 24 lines Set Komplet s 20´´ Carbon ráhnem

9290 Kč / 345 EUR - 6990 Kč / 260 EUR

Shift System 20 lines Set Komplet s 20´´ Carbon ráhnem

8890 Kč / 330 EUR

Bezpečnost

Tento systém umožňuje riderovi nový revoluční způsob, jak se kdykoliv od kitu odpoutat a bezpečně jej vyvlát, a tak mu snížit tah na minimum. Pokud kdykoliv odjistíte pojistku Quick Release Trim Loopu (brzdový trapézový úvazek) a pustíte ráhno, kite se vyvlaje a ztratí tak ve‘kerý svůj tah. Střední ‘ňůra totiž od trapézu vede na přední náběžnou hranu draka. Učení se a provádění náročných triků jako jsou např. handlepassy je díky tomuto systému mnohem lehčí a bezpečněj‘í!

Startovatelnost z vody a ze sněhu

Lehkým zatáhnutím za střední ‘ňůru Shift Systemu odstartuje vá‘ kite z vody a nebo ze sněhu v několika sekundách. Kite se překlopí na záda a lehce sám dostane do startovací pozice. Konec je náročnému plavání ke kitu nebo trápení se startováním kitu ze sněhu! Je jedno jestli jezdíte hooked nebo unhooked (v brzdovém úvazku nebo bez něj), s tímto systémem teď můžete v pohodě jezdit a po celou dobu máte kite leash pro va‘i bezpečnost i bezpečnost va‘eho okolí. Navíc, tento systém v žádném ohledu neomezuje provádění va‘ich rotačních triků včetně handlepassů a kiteloopů.

Výkon

Rychlej‘í změna směru letu kitu – pátá ‘ňůra přichycená ke středu hlavního nafukovacího bánu zlep‘uje výkon kitu a umožňuje provést obrat kitu rychle a s men‘í nutností zatáhnutí za ráhno. Vět‘í větrný rozsah – pokud cítíte, že jste přeplachtěni, stačí, když chytnete za pátou ‘ňůru a mírně ji potáhnete a jen počkáte až kite vyletí více na kraj větrného okna. Je to tak jednoduché. Vět‘í jednoduchost – každý prvek byl navrhnut tak, aby minimalizoval nebezpečí problémů a maximalizoval možnosti bezpečí.

Shift System komplet obsahuje

  • 27m, 24m nebo 20m Shift System Line Set (délka dle výběru)
  • Depower uvázek umožňující ubírání a přidávání tahu kitu jednoduchým pohybem k jezdci
  • Deluxe kite leash pro přichycení k trapézu, vhodný pro provádění handlepassů, opatřený pojistkou
  • Pro rok 2006 nový Quick Release Trip Loop (brzdový úvazek) s pojistkou pro bezpečné odpoutání se z trapézového háku - je‘tě lehčí odji‘tění a snadněj‘í zpětné zaji‘tění (více zde).
  • samostatný "čuráček" pro zaji‘tění brzdového úvazku proti vypadávání z trapézového háku.

Shift System Retro Kit obsahuje

  • v‘e co komplet mimo ráhno a zadní řídící ‘ňůry


Pokud chcete být neustále informování o kiteboardingu, zaregistrujte si naše stránky jako domovské. Pokud chcete sami přispět zajímavým příspěvkem, napište nám.

Poslat odkaz známému

Chcete-li odkaz na tuto zajímavou stránku poslat Vašemu známému emailem, vyplňte prosím následující údaje:
Váš email: Váš komentář: Email adresáta:
© 2oo3/2oo4 Harakiri Kiteboarding, tel. 776 807 518
Navštivte také: www.kite-kurzy.cz, www.kiteboarding.cz, www.kite-kurzy.sk