Počasí
Harakiri kiteboarding Kiteboarding, snowkiting kurzy Prodej kite vybavení Půjčovna kite vybavení Kite bazar Kite Servis Obchodní podmínky FAQ Kontakt OBJEDNÁVKY KURZY
+420 776 807 518
OBJEDNÁVKY ZBOŽÍ
ČR: +420 607 726 551
SK: +421 904 983 142
Kiteboarding a snowkiting fórum Kite články Kiteboarding a snowkiting revíry Počasí Kite Fotky Kite Videa
Nastavit stránku jako domovskou
NOVINKY

Prodejci kite


Partneři


;
;
pravé logo

Proč MY?

nejlepší možné ceny
nejvíce informací a zkušeností
záruka vrácení peněz
protiúčet
slevy, slevy, slevy
kiteboarding a snowkiting kurz zdarma

Newsletter

Váš email:

Aktuálně

21.5.2009 - Nový web: KITEBOARDING.CZ
Byl spuštěn nový portál KITEBOARDING.CZ!! Tyto stránky nadále slouží pouze jako ARCHIV!!... více>>>

Žhavá nabídka

kiteboard 09 NOBILE NHP/XTR

nobile_2009_xtr

NHP XTR (eXTRa range) je prkno zaměřené na jízdu ve slabém větru a v underpowered podmínkách. Velká prkna do slabého větru jsou dobrou volbou pokud chcete využít i méně větrné dny, ale zřídka kdy nabízí zábavný a kvalitní pocit z jízdy. Pro rok 2009 jsem vylep‘ili loňský EXT model a přidali výhody plynoucí z na‘í nové technologie - Dynamic Asymmetrical Outline, můžete si tak být jistý, že XTR pojede v té nejslab‘ím možném síle větru. Navíc XTR je v‘estranný a zábavný board, není to tedy jen prkno do slabého větru, ale i deska pro těž‘í ridery a samozřejmě nejlep‘í ře‘ení pro okamžiky, kdy vítr poleví a vy buď nechcete a nebo nemůžete měnit kite. Přestože při vývoji NHP XTR zůstal hlavním cílem maximální výkon ve slabém větru, tak tento board nabízí v‘estrannost a kontrolu i když vítr zesílí. Můžete si tak jízdu na tomto prkně užívat mnohem déle než by jste vůbec pomysleli.


délka ‘ířka stance ploutvičky cena vč. DPH (Kč/EUR)
140 46 46-51 55mm G10 18490Kč / 685EUR
143 48 46-51 55mm G10 18490Kč / 685EUR

SOUČÁSTÍ PRKNA JE I ORIGINÁLNÍ VAK.
NOVĚ JE PRKNO DODÁVÁNO S VÁZÁNÍ NOBILE IFS PRO!

Nové vlastnosti XTR ve zkratce:

  • Zvý‘ený jízdní komfort a v‘estrannost boardu díky DYNAMIC ASIMETRICAL OUTLINE
  • Hydrodynamic Rocker umožňuje neuvěřitelně brzký nástup do skluzu a výbornou stoupavost proti větru
  • Šir‘í stance (možnost nastavit pozici nohou dál od sebe)
  • Podložky pro pevněj‘í uchycení ploutviček
  • 3letá záruka na zlomení prkna!!

nobile_2009

The Human Concept - Dynamic Asymmetrical Outline
Dokážete jet ve switchi stejně pohodlně jako v normální jízdní pozici? Jestli ne, tak je na čase se zeptat proč má va‘e prkno stejný tvar a pozici ploutviček na obou (Backside a Frontside) hranách? Nobile Dynamic Asymmetrical Outline byl vyvinut v souladu s tzv. “Lidským konceptem“, tvar prkna reflektuje přírodní lidské fyziologii. Silněj‘í backsideová hrana je koncipovaná pro maximální pop a stoupavost proti větru. Naopak na slab‘í frontsidové hraně jsme změnili radius a posunuli ploutvičky blíže k nohám jezdce. Prkno tak při jízdě ve swtichi lépe točí a jízda je mnohem komfortněj‘í.

Elliptical Progressive Concave
Jedinečnou vlastností v‘ech NOBILE kiteboardů je již 4tým rokem Elliptical Progressive Concave. Tento tvar spodní části prkna kombinuje výhody jak plochého tak konkávního dna. Špičky prkna jsou zcela ploché a umožňují nám tak přesně definovat flexi těchto částí prkna, to vede ke zvý‘eni komfortu, výkonu a kontroly nad prknem. Střední část prkna má pak až 5mm hlubokou konkávu, která umožňuje brzký nástup do skluzu, plynulej‘í a hlad‘í jízdu.

Hydrodynamic Rocker line
Konvenčni rocker (prohnutí dna prkna v podélném směru) je charakterizován plochou střední částí a postupným zvy‘ováním průhybu směrem ke ‘pičkám prkna. Ná‘ hydrodynamický rocker obsahuje největ‘í část průhybu ve středové části. Rovněj‘í části boardu od středu směrem ke ‘pičkám snižuje odpor (voda nekopíruje zakřivení dno prkna ale naopak výrazně rovněj‘í nobile hydrodynamic rocker, voda tak urazí krat‘í cestu a odpor je men‘í). Pro rok 2009 jsme jemně přizvedli ‘pičky prkna, tato malá změna má za následek vět‘í v‘estrannost prkna a výrazně snižuje nepříjemné cákání vody do obličeje.

Complete Anti-vibration Control
Je málo známý fakt, že správná flexe kiteboardu není určena pouze různou citlivostí jednotlivých části prkna na působící tlak. Různé zóny pružnosti, rychlost odezvy a kontrola vibrací jsou v‘echno velmi důležité faktory ovlivňující chování prkna. Na‘e propracovaná technologie výroby spolu s použitím ‘pičkových materiálů poskytuje NOBILE prknům výjimečné jízdní vlastnosti, kontrolu a komfort.

UV Resistant Foils
I nejvýkonněj‘í (a nejlépe vypadající) board na trhu by vás jistě zklamal kdyby po ‘esti měsících užívání začali jeho barvy blednout. Na‘e UV odolná svrchní folie zajistí, že i po roce bude va‘e prkno vypadat jak právě vybalené z krabice.

Tip Rocker Profilers
Každý NOBILE twin tip je dodáván s patentovanými Tip Rocker Profilers. Pokud jezdíte na “rozbité“ vodě a vadí vám cákání vody od prkna do obličeje, jednodu‘e namontujte tyto tenké profily pod ploutvičky na backsidové hraně va‘eho NOBILE prkna. Profily jemně přizvednou ‘pičky prkna a eliminují nepříjemné ‘ploucháni vody do va‘ich očí.

3-D Top Mould
NOBILE byl jeden s prvních výrobců který při‘el s 3D tvarovanou palubou boardu. Na‘i designéři stále pokračují s vývojem a zlep‘ováním této technologie. 3D tvar svrchní části prkna nám umožňuje precizně kontrolovat flexy jak v podélném tak příčném směru a zejména definovat jednotlivé zóny pružnosti.

Podrobněj‘í informace o novém NOBILE NHP/XTR na www.nobilekiteboarding.com.

Katalog 2009 NOBILE boardů ke stažení ZDE.

Více informací získáte na +420 607 726 551 a +421 904 983 142 nebo emailech. NOBILE NHP/XTR 09 si můžete prohlédnout v na‘í provozovně v Ostravě nebo zcela ZDARMA otestovat kdykoliv během celého roku v na‘ich HARAKIRI kite centrech po celé ČR! Více informací o možnostech testování a o půjčovně kite vybavení na www.kite-kurzy.cz.

Pokud chcete být neustále informování o kiteboardingu, zaregistrujte si naše stránky jako domovské. Pokud chcete sami přispět zajímavým příspěvkem, napište nám.

Poslat odkaz známému

Chcete-li odkaz na tuto zajímavou stránku poslat Vašemu známému emailem, vyplňte prosím následující údaje:
Váš email: Váš komentář: Email adresáta:
© 2oo3/2oo4 Harakiri Kiteboarding, tel. 776 807 518
Navštivte také: www.kite-kurzy.cz, www.kiteboarding.cz, www.kite-kurzy.sk