Počasí
Harakiri kiteboarding Kiteboarding, snowkiting kurzy Prodej kite vybavení Půjčovna kite vybavení Kite bazar Kite Servis Obchodní podmínky FAQ Kontakt OBJEDNÁVKY KURZY
+420 776 807 518
OBJEDNÁVKY ZBOŽÍ
ČR: +420 607 726 551
SK: +421 904 983 142
Kiteboarding a snowkiting fórum Kite články Kiteboarding a snowkiting revíry Počasí Kite Fotky Kite Videa
Nastavit stránku jako domovskou
NOVINKY

Prodejci kite


Partneři


;
;
pravé logo

Proč MY?

nejlepší možné ceny
nejvíce informací a zkušeností
záruka vrácení peněz
protiúčet
slevy, slevy, slevy
kiteboarding a snowkiting kurz zdarma

Newsletter

Váš email:

Aktuálně

21.5.2009 - Nový web: KITEBOARDING.CZ
Byl spuštěn nový portál KITEBOARDING.CZ!! Tyto stránky nadále slouží pouze jako ARCHIV!!... více>>>

Žhavá nabídka

KITE - FLYSURFER PSYCHO 4


kite - FLYSURFER PSYCHO4 ...FREESTYLE ZBRAŇ... SNOWKITING, LANDKITING, KITEBOARDING


Požadavky a cíle byly jasné. Vytvořit nejlep‘í freestyle komorový kite na světě. Začalo se s čistým papírem a nároky byly vysoké. Díky tomu vznikl zcela nový kite s uzavřenou náběžkou. Navíc s ním každý dostane Free-Repair Warranty – Záruka bezplatné opravy! a u Harakiri kiteboarding TURBO KITE KURZ zdarma! Seznamte se, FLYSURFER PSYCHO4 je tady!
FLYSURFER PSYCHO4 přesvědčuje , že je radikální freestyle kite se skvělýmy bezpečnostními vlastnostmi. Zvý‘ený důraz na bezpečnost kitu a přímou odezvou na baru umožňuje vynikající kontrolu nad kitem - učení nových triků nemůže být již snadněj‘í.

velikost cena kite kompletu (Kč/EUR)
6.O PSYCHO 4 with infinity bar - VODA, SNÍH, LAND…. 29990 Kč / 1110 EUR
8.O PSYCHO 4 with infinity bar - VODA, SNÍH, LAND….

33990 Kč / 1260 EUR

10.O PSYCHO 4 with infinity bar - VODA, SNÍH, LAND…. 37990 Kč / 1410 EUR
12.O PSYCHO 4 with infinity bar - VODA, SNÍH, LAND…. 40490 Kč / 1500 EUR
15.O PSYCHO 4 with infinity bar - VODA, SNÍH, LAND…. 44490 Kč / 1650 EUR

Novinky:



Vývoj kitu FLYSURFER PSYCHO4 zabral dohromady více než dva roky a přiná‘í novinky, které jsou dosud nevídané. TRIPLE DEPOWER - technologie kombinující 3 vlastnosti k maximálnímu efektu depoweru.

• Úhel náklonu křídla kitu
• Možnost změnit projekční plochu kitu
• Možnost nastavení profilu náběžné hrany kitu

Revoluční kombinace těchto tří vlastností u FLYSURFER PSYCHO4 dává kitu jedinečné možnosti a schopnosti ve v‘ech směrech použití. Dohromady kiter získá v jednom kitu v‘e nejlep‘í ze v‘ech dostupných kitů na trhu. Kite má větrný rozsah jako BOW kite, střílí do vý‘ky jako C kite, nejrychlej‘í kite svého druhu a v neposlední řadě se dá využít na snowkiting, landkiting a kiteboarding díky uzavřené komorové konstrukci.



Díky zcela novému tvaru vrchlíku a jeho vyvázání je kite stejně rychlý a ostrý freestyle stroj, i když je depowerován. Je to díky tomu, že kite nemění jen úhel náběhu křídla, ale i poloměr zakřivení celého těla kitu, což bylo doposud nemyslitelné. Kity FLYSURFER jsou jediné na světě, u kterých je toto možné díky jejich stále nafouknutému a flexibilnímu tvaru!
FLYSURFER PSYCHO4 je už‘í a proto mnohem rychlej‘í než ostatní doposud vyrobené kity. Tento kite je předurčen pro radikální freestyle a wakestyle. S FLYSURFER PSYHO4 jsou kiteloopy v‘ech druhů hračka. Jezdec si sám určí extrémní limity. Při unhooked tricích pocítíte mnohem vět‘í výkon pro extémní pop. FLYSURFER PSYCHO4 je kite, který nepřerostete!
FLYSURFER kity jsou vyráběny a zlep‘ovány podle požadavků zákazníků. Proto je kite FLYSURFER PSYCHO4 extra v‘estranný. Máte možnost si individuálně nastavit tah na baru podle Va‘ich zku‘eností a požadavků jako u v‘ech ostatních FYLYSURFER kitů. Nově můžete zavřít nebo nechat otevřenou jednu z komor. Záleží jen na Vás, jak přesně chcete nastavit výkon a hbitost kitu. Kite má mnoho možností, jak si ho upravit přesně pro sebe.




Otevřená komora: Profil křídla je plně otevřený a reaguje rychleji při práci s depowerem. Toto nastavení je určené pro maximální výkon kitu a do slabého větru. Když přitáhnete ráhno, kopne kite naplno a hned, chová se podobně jako trubkový C kite.
Uzavřená komora: Depower efekt je plynulej‘í, protože kite je lehce prohnutý na náběžné hraně. Díky tomu, že dokážeme úmyslně ubrat tah, se můžeme bez starostí učit nové triky nebo se třeba pohodlně pustit do vln. Kite je „hodněj‘í“.






PRO KOHO JE KITE FLYSURFER PSYCHO4?
Kite FLYSURFER PSYCHO4 je velice snadno ovladatelný kite s velmi hbitými letovými schopnostmi a díky enormnímu depoweru si s ním užijete spoustu adrenalinu ve v‘ech větrných podmínkách. Je to kite, na který se čekalo dlouhá léta. Teď je tady a pro kitery, kteří chtějí ‘pičkovou zbraň na freestyle, je FLYSURFER PSYCHO4 jasná volba. Nečekejte dlouhé „důchodcovské“ vyhlídkové lety vzduchem, FLYSURFER PSYCHO4 střelí nahoru, podrží, ale pak zase dolů. Je to nezvyk oproti jiným komorákům, stačí lehce zatáhnout na baru a kiteloop je tam hned, což je občas psycho - PSYCHO4. Jestli hledáte kite na turistické ježdění nebo pro oldschool triky, tak je lep‘í variantou FLYSURFER Speed 2 nebo Pulse 2. PSYCHO4 s radikálním tahem vzhůru je určené pro kitery, kteří vyžadují pořádný big air, když po‘lou draka do skoku. Vysoké skoky a rychlost zatáčení vyžadují od kiterů cit na ráhně. FLYSURFER PSYCHO4 je kite pro jezdce, kterým nebude freestyle a wakestyle cizí.
Z tohoto důvodu je největ‘í FLYSURFER PSYCHO4 dostupný jen ve velikosti 15m2. Do extra slabého větru je určen FLYSURFER Speed 2 a do extra silného větru je pro začínající jezdce vhodněj‘í Pulse2 ve velikosti 6m2, který poskytuje více komfortu během ježdění v těchto podmínkách.

S novým kitem přichází i zcela nově vytvořený bar! INFINITY-BAR zaujme zcela novým chicken loopem, u kterého trvá smontování po odstřelení pár vteřin. Dal‘í velice příjemnou novinkou je automatické rozmotávání nosných ‘ňůr. Po rotačních tricích a kiteloopech stačí přitáhnout ráhno. Dík důmyslnému systému se ‘ňůry samy rozmotají do původního stavu, tím máme vždy zaručený hladký průběh při případném odstřelení na pátou ‘ňůru.



Ke kitu FLYSURFER PSYCHO4 je samozřejmostí 6ti měsíční záruka Free-Repair Warranty – Záruka bezplatné opravy!, na kterou jste u kitů FLYSURFER již zvyklí.


Dal‘í vychytávky:
• zkrácené, barevné a obalené řídící ‘ňůry pro snadněj‘í a bezpečněj‘í užívání (přistávání, restartování, balení)
• trimování kitu se stalo super jednoduché díky krat‘ímu nastavení ‘ňůr
INFINITY BAR má vlastní obal pro jednodu‘í zabalení a rozbalení
• bezpečnost při odstřelení na 5tou ‘ňůru je standard / FDS
• nově dodávaný dlouhý a odolný safety leash nebrání zkou‘et jakékoli freestyle unhooked kousky

Krátké video jak PSYCHO 4 snadno a lehce startuje z vodní hladiny.

Více informací získáte na +420 607 726 551 a +421 904 983 142 nebo emailech. FLYSURFER PSYCHO4 si můžete prohlédnout v na‘í provozovně v Ostravě nebo zcela ZDARMA otestovat kdykoliv během celého roku v na‘ich HARAKIRI kite centrech po celé ČR! Více informací o možnostech testování a o půjčovně kite vybavení na www.kite-kurzy.cz.

Zde stáhnete uživatelský manuál v če‘tině, zde video návod k použití. Dal‘í informace o novém FLYSURFER PSYCHO4 na www.flysurfer.com. Video o Free-Repair Warranty – Záruka bezplatné opravy! stáhnete zde. Test kitu najdete tady a tady test na vodě.

NOVÝ uživatelský TEST report Psycho4 je tady !


Pokud chcete být neustále informování o kiteboardingu, zaregistrujte si naše stránky jako domovské. Pokud chcete sami přispět zajímavým příspěvkem, napište nám.

Poslat odkaz známému

Chcete-li odkaz na tuto zajímavou stránku poslat Vašemu známému emailem, vyplňte prosím následující údaje:
Váš email: Váš komentář: Email adresáta:
© 2oo3/2oo4 Harakiri Kiteboarding, tel. 776 807 518
Navštivte také: www.kite-kurzy.cz, www.kiteboarding.cz, www.kite-kurzy.sk