Počasí
Harakiri kiteboarding Kiteboarding, snowkiting kurzy Prodej kite vybavení Půjčovna kite vybavení Kite bazar Kite Servis Obchodní podmínky FAQ Kontakt OBJEDNÁVKY KURZY
+420 776 807 518
OBJEDNÁVKY ZBOŽÍ
ČR: +420 607 726 551
SK: +421 904 983 142
Kiteboarding a snowkiting fórum Kite články Kiteboarding a snowkiting revíry Počasí Kite Fotky Kite Videa
Nastavit stránku jako domovskou
NOVINKY

Prodejci kite


Partneři


;
;
pravé logo

Proč MY?

nejlepší možné ceny
nejvíce informací a zkušeností
záruka vrácení peněz
protiúčet
slevy, slevy, slevy
kiteboarding a snowkiting kurz zdarma

Newsletter

Váš email:

Aktuálně

21.5.2009 - Nový web: KITEBOARDING.CZ
Byl spuštěn nový portál KITEBOARDING.CZ!! Tyto stránky nadále slouží pouze jako ARCHIV!!... více>>>

Žhavá nabídka

kite 08 NOBILE NHP

nobile harakiri nhp 2008 08 kiteboarding kitingPro koho to je?

Ježdění unhooked (vyháčený), new- nebo old-school freestyle a jezdce, kteří stále preferují pocit klasického c-kitu, ale chtějí skutečné úrovně depoweru (vyvlátí). Jestli stále toužíte po pocitu klasického Céčka, ale uznáváte výhody plo‘‘ích kitů, ucítíte se instantně doma na NOBILE NHP.



Proč jsme jej udělali?

Začali jsme konceptem, proč nemůžeme sjednotit v‘echny dobré vlastnosti C-kitů ;rychlé přesné a osové točení s positivním ale ne velkým tlakem na ráhně, výborným unhooked výkonem a fantastickým zdvihem, který by ale stále měl výhody plo‘‘ího kitu s masivním depowerem, lekhostí použití a nárazům odolnému přídělu síly? S tímto cílem v hlavě byl NOBILE NHP(Nobile High Performance) narozen.

nobile harakiri nhp 2008 08 kiteboarding kiting -photo by flo ducate

Jak jsme to udělali?

nobile harakiri nhp 2008 08 kiteboarding kiting -photo by flo ducateUž z dálky uvidíte, že tenhle kite je jiný – 5ti ‘ňůrový výkon, zesílený více úchytnými body na náběžce a na‘e technologie Přirozeného rozpětí. Véčkové připojení vodících(předních) ‘ňůr dovolí těži‘ti, aby se posunulo dopředu při vyvlátí, což nabízí skoro bow-úrovně vyvlátí. Ale tím, že udržíme bezkladkové přímé napojení zadních ‘ňůr, není tlak na ráhně jen malý, ale i neuvěřitelně reaktivní s konstantím feedbackem. Jestli stále toužíte po pocitu klasického Céčka, ale uznáváte výhody plo‘‘ích kitů, ucítíte se instantně doma na NOBILE NHP. Designováním každé velikosti individuálně, upravováním úchytných bodů na náběžce a geometrie rozpětí pro každou velikost zvlá‘ť jsme vytvořili konstantní pocit skrz celou ‘kálu, kterou často nenajdete u jiných značek.




CENA: již jen použitý!

Klíčové body:
  • Rychlý přesný pocit na ráhně
  • Masivní rozsah depoweru
  • Osové točení pro lep‘í kiteloopy a freestyle výkon
  • Hybridní úrovně stability a lehkost použití
  • 5ti ‘ňůrová bezpečnost a pomoc při startu z vody
  • Tvarování Přirozeného rozpětí se zesílenou 5-ti ‘ňůrovou konfigurací
  • FULCRUM Quick release
  • 20+5 m konfigurace ‘ňůr
  • SMART pump nafukování
    Natural Arc Shaping

    NOBILE NHP obsahuje tvarování přirozeného rozpětí ( Natrual Arc shaping), nejúčinněj‘í tvar pro náběžnou hranu nafukovacího kitu. Jelikož neobsahuje žádné hrany nebo radikalní změny v úhlech, náběžná hrana kopíruje tvar hrany odtokové, což zaji‘ťuje, že designovaný profil, bude udržen po celé délce látky. Dal‘í výhodou je, že látka je pod stejným tlakem po celé své délce, což eliminuje flattrování kitu a zesiluje stabilitu kitu.

    nobile harakiri nhp 2008 08 kiteboarding kiting

    Vyvinutý 5-ti ‘ňůrový hybrid

    NHP obsahuje na‘e vyvinuté 5-line vyvinuté rozložení. Vět‘ina 5-line kitů má omezený depower(schopnost vyvlátí) kvůli neschopnosti předních ‘ňůr posunout se dopředu v průběhu vyvlávání kvůli jejich statické a pevné pozici na náběžce. Vytvořením dvoupozičního připojení předních ‘ňůr jsme ponechali přímý pocit, ale dovolili jsme těži‘ti aby se posunovalo kupředu, což zlep‘uje depowerové vlastnosti NHP. Toto unikátní rozložení také dodává možnost osmibodého napojení na ‘ňůr na náběžku, což nám dovoluje použít efektivněj‘í už‘í průměr hlavního bánu bez jakýchkoliv problémů s nestabilitou.

    nobile harakiri nhp 2008 08 kiteboarding kiting

    Kite komplet obsahuje:
    • FULCRUM Quick Release
    • 20m+5m dyneema ‘ňůry
    • ergonomické ráhno
    • Safety Leash
    • XL Pumpa
    • polstrovaný batoh
    • balicek náhradních a opravných dílů
    nobile 08 2008 nhp kiteboarding harakiri kiting

    Více informací získáte na +420 607 726 551 a +421 904 983 142 nebo emailech. NOBILE 08 NHP si můžete prohlédnout v na‘í provozovně v Ostravě nebo zcela ZDARMA otestovat kdykoliv během celého roku v na‘ich HARAKIRI kite centrech po celé ČR! Více informací o možnostech testování a o půjčovně kite vybavení na www.kite-kurzy.cz. Fotogalerie kitu 08 NOBILE NHP.

    Dal‘í informace o novém NOBILE 08 NHP na www.nobilekiteboarding.com.


  • Pokud chcete být neustále informování o kiteboardingu, zaregistrujte si naše stránky jako domovské. Pokud chcete sami přispět zajímavým příspěvkem, napište nám.

    Poslat odkaz známému

    Chcete-li odkaz na tuto zajímavou stránku poslat Vašemu známému emailem, vyplňte prosím následující údaje:
    Váš email: Váš komentář: Email adresáta:
    © 2oo3/2oo4 Harakiri Kiteboarding, tel. 776 807 518
    Navštivte také: www.kite-kurzy.cz, www.kiteboarding.cz, www.kite-kurzy.sk