Počasí
Harakiri kiteboarding Kiteboarding, snowkiting kurzy Prodej kite vybavení Půjčovna kite vybavení Kite bazar Kite Servis Obchodní podmínky FAQ Kontakt OBJEDNÁVKY KURZY
+420 776 807 518
OBJEDNÁVKY ZBOŽÍ
ČR: +420 607 726 551
SK: +421 904 983 142
Kiteboarding a snowkiting fórum Kite články Kiteboarding a snowkiting revíry Počasí Kite Fotky Kite Videa
Nastavit stránku jako domovskou
NOVINKY

Prodejci kite


Partneři


;
;
pravé logo

Proč MY?

nejlepší možné ceny
nejvíce informací a zkušeností
záruka vrácení peněz
protiúčet
slevy, slevy, slevy
kiteboarding a snowkiting kurz zdarma

Newsletter

Váš email:

Aktuálně

21.5.2009 - Nový web: KITEBOARDING.CZ
Byl spuštěn nový portál KITEBOARDING.CZ!! Tyto stránky nadále slouží pouze jako ARCHIV!!... více>>>

Žhavá nabídka

kite - FLYSURFER PULSE2

FLYSURFER přichází s novým pokročilým samonafukovacím kitem s uzavřenou náběžnou hranou PULSE 2. Tento kite je ‘pičkou na trhu mezi v‘estrannými kity. Je jedničkou díky jeho extrémnímu depoweru, úžasným letovým vlastnostem i ve slabém větru a excelentnímu ovládání. Bezkonkurenční výhodou oproti jiným komorářům je možnost využívat kvalitně jeden kite ve v‘ech odvětvích kiteboardingu – voda, zem, sníh. Navíc s ním každý dostane Free-Repair Warranty – záruka bezplatné opravy! a u Harakiri Snowkiting TURBO KURZ zdarma!



flysurfer pulse2 kiteboarding snowkiting

Nebylo lehké vytvořit lep‘ího nástupce kitu PULSE a stálo hodně času a úsilí vývojového teamu vytvořit PULSE 2. Výsledek zlep‘ení vlastností v‘ak stojí za to: až nadbytečná síla kombinovaná se skvělými letovými vlastnostmi. Díky rozsáhlým testům ve větrném tunelu, použití nejnověj‘ího softwaru a vytvoření mnoha prototypů odzkou‘ených ve v‘ech druzích obtížných větrných a klimatických podmínkách, spolu se zpětnou vazbou a názory týmových a mnoha dal‘ích testujících jezdců, měl FLYSURFER možnost vytvořit jedinečný freeride kite.
Množství vylep‘ení a novinek použitých na kitu PULSE 2 z něj vytváří nejvyspělej‘í v‘estranný kite na trhu.

velikost

cena kite kompletu (Kč/EUR)

Pulse2 6.0m

24490 Kč / 910 EUR

Pulse2 8.0m

28490 Kč / 1055 EUR

Pulse2 10.0m

32490 Kč / 1205 EUR

Pulse2 12.0m

34290 Kč / 1335 EUR

Pulse2 14.0m

38990 Kč / 1445 EUR

LETOVÉ VLASTNOSTI:

Díky nově vyvinutému už‘ímu profilu křídla zkombinovaného s perfektním vyvážením a rozložením sil během celého letu, byl vytvořen výkonný kite nové úrovně. Tato vylep‘ení dávají kitu PULSE 2 jedinečný depower, kombinovaný s extémně dobrými vlastnostmi ve slabém větru, kde i v men‘ím tahu nesrovnatelně dobře reaguje. PULSE 2 vás dostane na vy‘‘í úroveň!

flysurfer pulse2 kiteboarding snowkiting

Podstatný nárust stability, díky ‘tíhlej‘ímu tvaru křídla je‘tě více snížil přední odpor větru. Hlavní rys PULSE 2 byl je‘tě více změněn a dal jasněj‘í odezvu na baru. Rychlost zatáčení podstatně stoupla a kite zatáčí bez jakéhokloli brždění.
A to je velká výhoda při ježdění ve vlnách a pro provádění radikálních manévrů.


flysurfer pulse2 kiteboarding snowkiting
Kromě toho, v‘echny velikosti PULSE 2 podstoupili specifický vývoj k nejlep‘ímu využití charakteristických vlastností. To má mnoho výhod pro jezdce:

- Vyvazovací ‘ňůry byly značně zkráceny, aby se nezamotávaly
- Optimální trimování jezdce je snadněj‘í než kdykoli předtím
- Osvědčené nastavení Hard/Soft umožňuje jezdci přizpůsobit tah na baru přesně podle svých požadavků. Takto se jezdec může rozhodnout mezi extrémně těžkým až extrémně lehkým tahem na baru. Tah na baru je o více než 50% men‘í oproti jiným kitům.

Relaunch/bezpečnost

Celý tvar kitu PULSE 2 je extrémně vyztužen novými profily uvnitř křídla a díky tomu je nemožné jakékoli deformování kitu. Kite má v každé situaci stejný tvar a na kraji větrného okna nedochází k jeho zborcení. Díky kvalitnímu nastavení řídících ‘ňůr je relaunch je‘tě jednodu‘í. Jestliže kite leží náběžnou hranou na zemi, stačí zatáhnout za jednu z řídících ‘nůr a kite znovu vzlétne. Když kite spadne náběžnou hranou na vodu, tak je díky prodlouženým zpětným klapkám nemožné, aby se jakákoli voda dostala do kitu a kite bez problému vzlétne obdobným způsobem. Relaunch z vody je snaž‘í a rychlej‘í než u v‘ech nafukovacích kitů.

flysurfer pulse2 kiteboarding snowkiting


S náběžnou bezpečnostní ‘ňůrou- FLS (Front Line Safety) prvně vyvinutou u FLYSURFER Speed 2 má jezdec je‘tě více vyvinutý a optimalizovný bezpečtnostní prvek, který kombinuje vysokou úroveň bezpečtnosti s jednoduchostí relaunche (znovu odstartování z náběžné hrany). Navíc máte možnost převázat kite i na Full Depower Safetyline (5tá ‘ňůra) a dovolit kite vyvlát je‘tě efektivněji jako vlajku s tím že relaunch bude stejně jednoduchý.

Větrný rozsah PULSE 2

flysurfer pulse2 kiteboarding snowkiting

Životnost/odolnost

flysurfer pulse2 kiteboarding a snowkiting
Díky elastickému spojení komor je PULSE 2 za normálních větrných podmínek takřka nezničitelný. Za tím si bez pochyby stojíme, aproto garantujeme 6-ti měsíční záruku Free-Repair Warranty na zakoupený PULSE 2.

FLYSURFER PULSE 2 je dodáván s propracovaným transportním batohem s dvěmi zádovými popruhy, který vám umožní přená‘et nejen kompletní kite s ráhnem (popř. i dva kompletní kity), ale i dal‘í potřebné věci, jako jsou svačina, doklady a peníze, mapa, foťák...

Komplet FLYSURFER PULSE 2 obsahuje:
• komorový kite
• řídící ráhno s depower systémem
• vodící ‘ňůry
• bezpečnostní prvky
• transportní batoh

Free Repair Warranty – Záruka bezplatného opravení po‘kozeného kitu!
TURBO KURZ Zdarma od Harakiri Snowkiting
• manuál



flysurfer pulse2 kiteboarding snowkiting

Více informací získáte na +420 607 726 551 a +421 904 983 142 nebo emailech. FLYSURFER 08 PULSE2 si můžete prohlédnout v na‘í provozovně v Ostravě nebo zcela ZDARMA otestovat kdykoliv během celého roku v na‘ich HARAKIRI kite centrech po celé ČR! Více informací o možnostech testování a o půjčovně kite vybavení na www.kite-kurzy.cz.


Zde stáhnete uživatelský manuál v če‘tině. Dal‘í informace o novém FLYSURFER 08 PULSE2 na www.flysurfer.com. Video o Free Repair Warranty – Záruka bezplatného opravení po‘kozeného kitu! stáhnete zde. Test kitu najdete tady a tady test na vodě.


Pokud chcete být neustále informování o kiteboardingu, zaregistrujte si naše stránky jako domovské. Pokud chcete sami přispět zajímavým příspěvkem, napište nám.

Poslat odkaz známému

Chcete-li odkaz na tuto zajímavou stránku poslat Vašemu známému emailem, vyplňte prosím následující údaje:
Váš email: Váš komentář: Email adresáta:
© 2oo3/2oo4 Harakiri Kiteboarding, tel. 776 807 518
Navštivte také: www.kite-kurzy.cz, www.kiteboarding.cz, www.kite-kurzy.sk